Koronavirusets påvirkning på reiselivet i Lillehammer og Gudbrandsdalen

Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av koronaviruset. Alle oppfordres til å unngå fritidsreiser og reiser som ikke strengt tatt er nødvendige. I tillegg er det kommet pålegg om stenging og forbud av ulike arrangement og tilbud. 

Fra og med torsdag 12. mars til og med mandag 13.april gjelder følgende: 

Stenging og forbud av ulike arrangementer og tilbud, samt restriksjoner på reiser til og i Norge

Alle kultur- og idrettsarrangement avlyses: 
Arrangement er og vil bli avlyst, vi oppfordrer den enkelte å ta direkte kontakt med den enkelt arrangør for mer informasjon dersom det er behov for dette.  

Kun spisesteder som kan legges til rette for at besøkende kan holde minst 2 meters avstand holder åpent. Alle andre virksomheter i servicebransjen holder stengt, dette inkluderer restaurant, bar, pub og uteliv: 
De fleste av regionens restauranter er nå stengt. Se her hvem som tilbyr takeaway eller hjemkjøring.
Alt uteliv stenger ned. 

Man oppfordrer sterkt til å unngå fritidsreiser og unngå reiser som ikke er strengt nødvendig: 
Som en konsekvens er aktiviteter og attraksjoner i regionen stengt for en periode. Dette gjelder alpinanleggene, museer og andre steder folk samles. 

Mye endres raskt, vi oppfordrer derfor generelt å holde seg orientert enten ved å sjekke nettsider eller ta direkte kontakt med attraksjoner, aktiviteter, virksomheter og arrangører for oppdatert informasjon. 

For alle tiltak se helsedirektoratet sine vedtak i sin helhet

Kilder for oppdatert informasjon om Korona situasjonen

Har du symptomer som feber, sår hals, smerter i brystet og problemer med å puste, hold deg hjemme eller på hotellrommet og kontakt fastlegen din eller legevakten på telefon 116 117 for å få vite hva du skal gjøre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.