Vinn årets råeste julegave

Har du lyst til å vinne en skiweekend for 4 personer på Hafjell, hytte og heiskort inkludert? Det eneste du trenger å gjøre er å svare korrekt på spørsmålet nedenfor, så er du med i trekningen. Følg med på Visit Lillehammer sin Facebook-side på julaften for å se hvem som har vunnet.

Hvilket arrangement ble Fakkelmannen i fjellsiden på Hafjell laget til?

Ungdoms-OL på Lillehammer 2016OL på Lillehammer 1994X-Games Norway på Hafjell 2017

Navn

E-post

Ja takk, jeg vil ha nyheter og tilbud fra Visit Lillehammer
Ja takk, jeg vil ha nyheter og tilbud fra Hafjell

Vilkår

Konkurransen er åpen for alle som bor i Norge og er over 18 år gamle. For å delta må du oppgi kontaktinformasjon, samt svare på spørsmålet. Det koster ingenting å delta.

Ved å delta i konkurransen godtar du disse vilkårene. Vinneren samtykker i oppføring og bruk av navnet sitt i markedsføringsmateriell. Vi aksepterer kun én deltagelse per person. Flere deltagelser fra samme person vil bli diskvalifisert. Avsluttende dato er 23. desember 2017, etter dette tidspunktet godtar vi ikke flere deltagelser. Vi tar ikke ansvar for svar vi, av ulike grunner, ikke har mottatt.

Vinneren vil bli tilfeldig trukket ut, og blir varslet via e-post samt lansert på Facebook. Premien må benyttes ihht tilgjengelighet hos Hafjell. Hvis det ikke er mulig å kontakte vinneren eller sistnevnte ikke gjør krav på gevinsten innen 30 dager etter varselet, forbeholder vi oss retten til å trekke tilbake gevinsten og trekke en ny vinner. Vi vil varsle vinneren om hvordan premien skal benyttes.

logoer

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: