Actionfylt sommereventyr for hele familien?

Bli med på actionfylt familieeventyr i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Opplev fart og spenning  i kombinasjon med ekte, norsk kultur i naturskjønne omgivelser. Hva med downhill Hafjell Bike Park, hjulbob eller rafting i Sjoa? Ta turen til Norges største opplevelseseldorado!


Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park omtales som Europas beste. Her finnes et omfattende løypenett for alt fra begynnere og barnefamilier. Når du har tatt gondol og stolheis opp venter turen ned igjen med høydeforskjell på 830 meter. De minste syklene passer allerede fra 8 år. Det finnes en barneløype på toppen av gondolen for de minste! Lån sykler gratis, her finnes også lekeplass, griller og sitteplasser, i tillegg til servering og toaletter på kaféen på Skavelen.


Les mer


Se film


Rafting, riverboard og juving i Sjoa

Rafting passer for hele familien, fra de litt større barna og oppover. Sjoa er kjent som Norges absolutt beste raftingelv, og er en fantastisk opplevelse. Du kan også prøve deg på riverboarding, juving og brupendling. Familierafting er en morsom opplevelse, en aktivitet som passer alle aldre. 


Les mer


Se film


Norges Olympiske bob- og akebane

Har du lyst til å prøve deg på en ekte olympiske aktivitet er Lillehammer Olympiske Bob- og akebane verdt et besøk. Visste du at aldersgrensen på hjulbob er 10 år med foresatt, og 12 år uten foresatt? Et skikkelig adrenalin-kick!


Les mer


Se film

Lillehammer og Gudbrandsdalen er lett tilgjengelig både med bil og kollektivtransport. Les mer her!


Her finner du et kvalitetessikret utvalg av overnattingssteder som setter familien i fokus. Book her!
Fjellridning

Opplev fjellet fra hesteryggen! Ri i kupert fjellterreng, forbi dype juv, opp på fjelltopper og ned til imponerende fossefall. Her kan alle som ønsker å oppleve fjellet fra hesteryggen bli med på tur, fra nybegynner til mer erfaren.  Bli med på rideferie og rideweekend, heldagsturer, 3-, 2, og 1-timers turer, eller bli med på en instruksjonstime for å lære det mest grunnleggende. 


Les mer


Se film


Kano- og kajakk

Å padle er en familievennlig idyll og en flott måte å utforske naturen på, både for store og små. I Lillehammer og Gudbrandsdalen finnes det utallige vann og elver som kan utforskes med padleåren i vannoverflaten. Kano og kajakkpadling er en aktivitet som gjør at du enkelt kommer deg til urørte og spennende områder, og det uten å måtte bære tungt. En fin og avslappende aktivitet for barnefamilier.  


Les mer


Se film


Klatring

I Lillehammer sentrum finner du Norges råeste innendørs klatresenter, Tyrili Klatresenter. Her er det et eget rom hvor barna kan utfolde seg, i tillegg til mulighet for å booke en time med instruktør.


Les mer


Se film

Vandring i fjellet

For barnefamilier finnes en rekke muligheter for fine og anbefalte sommer- og høstturer i lett terreng både på fjellet og i skogen. Opplev den spektakulære naturen med vandring – å bestige en topp, legge en stein på varden og lære navnet på nye fjelltopper er fin motivasjon for barna. De foreslåtte turene ligger i fjellområdene fra Lillehammer i sør til Rondane i nord.


Les mer


Se film


Familiesykling

For barnefamilier er Lillehammer og Gudbrandsdalen et eldorado av sykkelstier i lett terreng både på fjellet, på grus, på vei og i skogen. Hva med å ta med barna på sætersykling?


Les mer


Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark er blant de største familieparkene i Norge. Hele parken er som et stort eventyr, og her finner du også en helt rå høydepark. Opplev Eventyrslottet, berg- og dalbanen Il Tempo Xtra Gigante, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, Trollfallet og ikke minst den spennende kveldsforestillingen «Trollnatt» hvor trollene våkner til liv.


Les mer


Se film

Send oss en melding

Informasjon
Denne siden bruker cookies (informasjonskapsler) til å samle data som senere vil bli brukt til analyse- og markedsføringsformål.

Share this:

Lik dette:

Lik Laster...
%d bloggere liker dette: