Klar for et skikkelig adrenalin kick?

Bli med på actionfylt eventyr i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Hva med et skikkelig adrenalin-kick hvor blodet bruser og smilet går fra øre til øre? Hva med å teste downhill-løypene i Hafjell Bike Park, kaste deg ut fra en bro, sette utfor i hjulbob eller prøve deg på rafting i Sjoa? Ta turen til Norges største opplevelseseldorado!

Reise hit

Hvor skal jeg bo?

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park omtales som Europas beste. Her finnes et omfattende løypenett for alt fra begynnere til profesjonelle. Når du har tatt gondol og stolheis opp venter turen ned igjen med høydeforskjell på 830 meter. Du kan cruise ned svingene eller hopp og leke deg i brattere terreng.

Rafting og juving i Sjoa

Rafting passer for alle. Sjoa er kjent som Norges absolutt beste raftingelv, og er en fantastisk opplevelse. Du kan også prøve deg på riverboarding, juving og brupendling.

Brupendling

Rafting passer for hele familien, fra de litt større barna og oppover. Sjoa er kjent som Norges absolutt beste raftingelv, og er en fantastisk opplevelse. Du kan også prøve deg på riverboarding, juving og brupendling. Familierafting er en morsom opplevelse, en aktivitet som passer alle aldre. 

Norges Olympiske bob- og akebane

Har du lyst til å prøve deg på en ekte olympiske aktivitet er Lillehammer Olympiske Bob- og akebane verdt et besøk. Visste du at aldersgrensen på hjulbob er 10 år med foresatt, og 12 år uten foresatt? Et skikkelig adrenalin-kick!

Klatring

I Lillehammer sentrum finner du Norges råeste innendørs klatresenter, Tyrili Klatresenter. Her er det et eget rom hvor barna kan utfolde seg, i tillegg til mulighet for å booke en time med instruktør.

Høydeparken i Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Familiepark er blant de største familieparkene i Norge. Hele parken er som et stort eventyr, og her finner du også en helt rå høydepark. Opplev Eventyrslottet, berg- og dalbanen Il Tempo Xtra Gigante, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, Trollfallet og ikke minst den spennende kveldsforestillingen "Trollnatt" hvor trollene våkner til liv.


Send oss en melding

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: