3 eksotiske og romantiske overnattingssteder

Det finnes mer enn varme senger og myke dyner for den som vil sove tett på naturen i vinter. Hva med å sove under stjernehimmelen i en oppvarmet igloo, under en skinnfell på en seng laget av snø og is eller høyt oppe blant tretoppene i elgens rike?

Elgtårnet i Espedalen

800x500-ElgtarnetEspedalen3
Elgtårnet i Espedalen / Foto: Elgland

I et 12 meter høyt tretårn midt i skogen kan du bo med spektakulær utsikt til landskapet rundt. I Elgtårnet i Espedalen får du tett på naturen opplevelser i et unikt bygg. Bygget er plassert midt i området der det særegne elgtrekket går gjennom Espedalen i starten på vinteren og tilbake samme vei på slutten av vinteren. Det er ikke bare stor sjanse for å se elg, men også for å se vakkert nordlys.

Hunderfossen Snøhotell

800x500-HunderfossenSnohotell-Soverom

En overnattingsopplevelse helt utenom det vanlige får du i Hunderfossen Snøhotell, med beliggenhet midt i Hunderfossen Vinterpark. Omgitt av iskunst og stemningsfull belysning, kan du sove godt på varme skinn og i lune soveposer. Nærmere 20 tonn med ren is og 10.000 kubikkmeter snø blir brukt for å bygge opp hotellet, som også har en isbar og en iskatedral i tilknytning til seg.  Du kan booke deg inn på Snøhotellet for overnatting de dagene Vinterparkens holder åpent.  Utover det er hotellet bookbart for grupper på minimum 10 personer.

Igloo og hundespann på Sjusjøen

800x500-SjusjoenHuskyTours-Dome2
Opplev hundekjøring og en natt under stjernene i en igloo på Sjusjøen

Kombiner hundekjøring med overnatting i en igloo på Sjusjøen. Sjusjøen Husky Tours tilbyr både overnatting for større grupper, en spektakulær suite for to – eller en matopplevelse for inntil 40 personer under stjernehimmelen. Domen gir en veldig nærhet til naturen, samtidig som det er godt og varmt enten man skal spise eller sove. Inne i kuppelen venter langbord og benker med reinsdyrskinn, varmeovener og en fantastisk utsikt til himmelen over.

800x500-SjusjoenHuskyTours-Kveld2
Hundekjøring er en magisk opplevelse

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.